MASSAGE

JU Wellness


Thai-massage er en kombination af stræk, tryk på øvre og dybere lag af muskler og bindevæv og ledrotationer. Det er en massageform, hvor både du og behandleren er i bevægelse, og hvor behandleren ud over sine hænder også bruger knæ, albuer og underarme. Thai-massage gives i forskellige hårdhedsgrader. Det er op til dig hvor hårdt, du ønsker massagen.


Olie-massage er en blidere form for massage i forhold til den fysisk hårde thai-massage. Olie-massage, hvor massøren kommer rundt på hele kroppen, giver den rene følelse af velvære og er god mod trætte og spændte muskler. Olie-massage fjerner træthed og forøger dit energiniveau. Hvis du har ondt i ryggen, skuldre, nakken, ben, arme får olie-massage musklerne til at slappe af.


Ved Varm-oil-massage bruger vi varm olie og dybe massagestrøg. Du kan gøre brug af denne massageform, hvis du vil forberede dig i forbindelse med intens motion eller for at reducere ømhed forårsaget af ophobning af mælkesyre under sportstræning. Massage med varm olie vil lette fysiske skader ved at blødgøre beskadigede muskler, hvilket resulterer i nedsat restitutionstid. Det kan også blødgøre arvæv som følge af tidligere skader og hjælper til fjernelsen af affaldsprodukter fra kroppen. Da massage med varm olie også øger muskelfleksibiliteten, vil det hjælpe dig med at forebygge fremtidige skader.


Fod-massage virker afslappende og giver energi og velvære og medfører samtidig balance både psykisk og fysisk. Fod-massage giver en dejlig fornemmelse af afslappethed - ikke kun i fødderne, men i hele kroppen.


Sports-massage er utrolig populær for mange, som træner eksempelvis løb, cykling eller fitness, idet den hjælper med at få den sidste mælkesyre ud af de spændte muskler. Sports-massage er ofte en behandlingsform, hvor der fokuseres på enkelte muskelgrupper, som f.eks. ryg og skuldre eller ben og lænd. Men langt de fleste gange er det en hel kropsmassage, hvor alle muskler bliver masseret, og hvor der løsnes op for mælkesyre og affaldsstoffer.


Hoved-, nakke-, skulder- og ryg-massage virker ved at kombinere teknikkerne fra den traditionelle thai-massage, olie-massage og forståelsen af såkaldte triggerpunkter. Denne er en særdeles effektiv kombinations-massage, hvor der fokuseres på dybe tryk og stræk, der løsner spændinger i de berørte områder.


Ju massage er byens bedste massage mod spændinger og ømhed i muskler mv. Ju har mange års erfaring og du vil opleve den dejligste velvære efter denne massageform.

Ju massage er et mix af de bedste teknikker fra de øvrige massage-former som f.eks. Thai-, Olie- og Sports massage, og der er derfor afsat lidt længere tid til denne individuelle behandling.